Vloerverwarming in Deventer

Vloerverwarming is een interessant alternatief voor de traditionele centrale verwarming. Het heeft als voordeel dat het zuiniger kan zijn. Het bespaart u niet alleen geld, maar ook ruimte. Er hoeven geen radiatoren aan de muur te worden geplaatst. U heeft vrijheid bij de inrichting van uw huis en een lagere rekening. Wij verzorgen uw vloerverwarming in Deventer. U schakelt ons in voor aanleg, reparatie en onderhoud.

Installatie

Wilt u de stap maken naar vloerverwarming? Laat uw vloerverwarming aansluiten door deskundige monteurs. Bij ons bent u zeker van een vakkundige aanpak. Het is mogelijk om het systeem in uw bestaande vloer aan te leggen. We kunnen de vloerverwarming ook in een nieuwe vloer verwerken.

Reparatie

Ook voor reparaties aan uw vloerverwarming kut u bij ons terecht. Beschadigingen zijn niet onmogelijk, ook al bevindt de verwarming zich onder de vloer. Het kan voorkomen dat de ondergrondse leidingen te veel druk te verduren krijgen. De koppelingen tussen de leidingen kunnen het dan begeven. Doordat deze losschieten kan lekkage ontstaan. Daarnaast zorgt het bewerken van de vloer voor problemen. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om het probleem aan uw vloerverwarming op te sporen. Wij zorgen dat de schade aan uw vloer beperkt blijft.

Onderhoud

We helpen u graag met het onderhoud van uw vloerverwarming. Om energie en geld te besparen kan het verstandig zijn om de leidingen te laten reinigen. Ook het vervangen van onderdelen kan uw woning in Deventer goed doen. Denk bijvoorbeeld aan een zuinigere pomp voor vloerverwarming.

Het is aan te raden om uw vloerverwarming regelmatig te laten controleren. Neem contact met ons op voor een deskundig advies.