Jaarlijks CV onderhoud in Deventer

Het is belangrijk dat u kunt rekenen op de goede werking van uw CV ketel. Niemand komt immers graag onverwacht thuis in een koude woning of wordt graag verrast met een koude douche. Door uw ketel regelmatig te laten inspecteren door een professionele CV expert voorkomt u dat problemen pas aan het licht komen als de ketel uitvalt.

De meeste installatiebedrijven bieden onderhoudscontracten aan waarin er om de 18 of 24 maanden een monteur naar uw toestel komt kijken. In de regio Deventer raden wij echter een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan: dit zorgt voor een zuiniger gebruik, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Wie wil dat nu niet? Mocht er tijdens het CV ketel onderhoud een storing aan het licht komen, dan wordt deze direct verholpen. U betaalt slechts eventuele materiaalkosten en géén uurloon of voorrijkosten. Woont u in Deventer of in de omgeving van Deventer en wilt u meer weten over CV ketel onderhoud? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag.

Het belang van preventief CV ketel onderhoud

Tijdens CV ketel onderhoud wordt uw toestel schoongemaakt, gecontroleerd op veiligheid en op de juiste wijze afgesteld om storingen te voorkomen en optimaal te kunnen functioneren. U bespaart niet alleen op uw energiekosten, maar zorgt ook voor een langere levensduur van uw ketel en verkleint de kans op storingen en uitval van de ketel. Als expert in Deventer hebben wij ruim 20 jaar ervaring op het gebied van installatie en onderhoud. We kunnen u altijd op professionele wijze van dienst zijn.