CV ketel vervangen Deventer

Er kunnen verschillende drijfveren zijn om uw CV ketel te vervangen. Het besparen op de stookkosten en een verouderde ketel met storingen horen wij het vaakst. Maar ook een beter energielabel en het verhogen van de waarde van de woning zijn ons niet onbekend. Wat uw beweegredenen ook zijn, NFL Allround Service kan u helpen aan de juist CV ketel en installatie. Wij doen dit zowel voor particulieren als bedrijven. Met de ervaring in de branche weten onze CV monteurs precies welke CV ketel bij u past, hoeveel radiatoren u nodig heeft, hoe lang het vervangen zal gaan duren als dat we een nette prijsopgave maken.

CV ketel vervangen Deventer voordelen

Het vervangen van uw CV ketel geeft een heel aantal voordelen:

 • Het wooncomfort stijgt
 • Uw stookkosten dalen
 • Waarde van uw woning neemt toe
 • Minder kans op CV problemen
 • Beter rendement dus ook beter voor het milieu

Gemiddeld gaat een CV ketel 12 tot 15 jaar mee. Bij ongeveer 10 jaar is het op de lange termijn al voordeliger om een nieuwe CV ketel te laten plaatsen. Het rendement van nieuwe ketels ligt een stuk hoger. Wanneer u nog een oudere VR ketel gebruikt en overstapt op een nieuwe HR ketel is een energiebesparing van 15 tot 20% haalbaar. Afhankelijk van uw woonsituaties kan dit al snel oplopen tot een jaarlijkse besparing van €200,-

CV ketel vervangen Deventer CW Waarde

Als u de CV ketel wilt vervangen adviseren wij dat u zeker heeft gekeken naar de CW waarde. Deze waarde staat voor Comfort Warmwater en geeft het aantal liters water aan dat de CV ketel per minuut kan verwarmen. Hoe hoger de waarde hoe meer warm water er geleverd kan worden. In een groot huishouden is bijvoorbeeld meer vraag naar (tegelijk) warm water gebruik. Weet u niet precies welke CW waarde bij uw situatie past? Laat NFL Allround Service u helpen bij uw keuze en installatie.

CW waarden

Vervangen CV ketel Deventer snelle service

Een probleem met uw CV ketel kan door vele factoren en onderdelen veroorzaakt worden. Hoort u tikkende geluiden en neemt de verwarmingscapaciteit af? Dan kan het expansievat van uw ketel aan vervanging toe zijn. De oorzaak kan ook bij een radiator of CV leiding liggen. Onze monteurs kunnen voor u de oorzaak opsporen. Wij begrijpen dat het van belang is dat het probleem snel wordt opgelost. Schakel daarom NFL Allround Service in. Wij kunnen razendsnel uw ketel vervangen. Dan weet u zeker dat u niet lang in de kou zit.

CV ketel vervangen Deventer merken

Wat de reden voor het defect aan uw ketel ook mag zijn, wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Is een CV reparatie niet meer rendabel dan kunnen wij deze voor u vervangen. Voor iedere woonsituatie is een andere CV ketel nodig. Ook wanneer de ketel niet defect is kunt u soms beter de CV ketel vervangen. Bijvoorbeeld een zuinigere Hr- of HRe-ketel. Wij leveren ketels van gerenommeerde merken. De uiteindelijke keuze is aan u. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Atag
 • AWB
 • Bosch
 • Daalderop
 • Intergas
 • Nefit
 • Remeha
 • Vaillant

CV ketel vervangen Deventer contact

Overweegt u om uw CV ketel te vervangen? NFL Allround Service helpt u bij het uitzoeken van een geschikte CV ketel. Tevens nemen wij voor u de complete CV installatie uit handen. U heeft zo een professioneel geïnstalleerd CV systeem waarvan u zeker weet dat deze optimaal werkt. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen regelen? Bel dan nu op 055 - 200 45 07 of zoek contact via ons contactformulier.